Over ons

Sundara is leverancier van het grootste assortiment biologische alcoholische dranken van Nederland.

Sundara is leverancier van biologische en fair trade dranken. Ruim 10 jaar is Sundara actief in heel Nederland en levert met veel succes een zeer uitgebreid assortiment alcoholische dranken. Voorwaarde is altijd dat de producten van hoge en constante kwaliteit zijn en uiteraard gecertificeerd met een biologisch keurmerk.

  • Altijd biologisch gecertificeerd.
  • leverancier van whisky, gin, wodka, likeuren, wijn en nog veel meer
  • Betrouwbaar, professioneel, snelle levering.

Ons team


PIETER NUITEN
Eigenaar

Ruim 10 jaar geleden ben ik met Sundara begonnen. Meerdere passie kwamen hiermee samen: de passie voor wijn, de voorliefde voor biologische en fair trade producten en mijn affiniteit met de horeca. In heb begin lag de nadruk op het leveren van biologische wijn in de omgeving van Nijmegen. Dit is in de loop van de jaren veranderd in een enorm assortiment biologische wijn, fair trade wijn, natuurwijn, veganistische wijn, biologische sterke dranken en likeuren en wij leveren door heel Nederland en België. Hoewel het uitgangspunt 'biologische gecertificeerd' is, is de bepalende factor altijd de smaak. Het is mijn taak, en dat van Gijs, om hier de krenten uit de pap te kiezen en alleen de producten te selecteren die voldoen aan onze standaard. 

GIJS VAN NISTELROOIJ
Leveringen, acquisitie en gespecialiseerd in biologische gedistilleerde dranken en likeuren

Met veel plezier breng ik wijnen en dranken naar onze klanten. Ik kom dan op al die mooie horecaplaatsen en ook al zijn ze dan vaak nog gesloten, zie ik al de bedrijvigheid voor de dag die staat te beginnen. Tijdens de gesprekken met onze klanten hoor ik graag of ze nog tevreden zijn of wensen hebben. Noem het accountmanaging maar ik noem het liever liefde voor het product en gezonde interesse naar het wel en wee van onze klanten. Daarnaast zoek ik ook graag naar nieuwe klanten, zoals nieuwe horecaconcepten maar ook gevestigde namen die goed passen bij de visie van Sundara. De laatste jaren heb ik ook de mogelijkheid gehad me verder te gaan verdiepen in gedistilleerde dranken.  Hetgeen geresulteerd heeft in waarschijnlijk het grootste en breedste assortiment van Nederland. Ik ben zeer trots op dit assortiment en ik laat onze klanten graag zien en proeven wat we in huis hebben. Ook  train ik het personeel in deze dranken zodat ze weten van de oorsprong en de productiewijze van deze dranken en uiteraard hoe deze smaakt. Voor de toekomst hoop ik dit assortiment nog verder uit te kunnen breiden en als ik er tijd voor heb zou ik ook nog mijn vakdiploma "liquorist" willen gaan halen.


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.